Steun ons en help Nederland vooruit

Mieke Groosman-Verdonck

Lijsttrekker D66 Sluis

59 jaar

IJzendijke

Ik ben een geboren en getogen IJzendijkse en heel erg betrokken bij ons dorp en wat er leeft in onze gemeente. Na het afronden van de middelbare school heb ik de HEAO opleiding bedrijfseconomie in Vlissingen gevolgd. Daarna ben ik voor drie jaren naar Amsterdam vertrokken voor een studie Culturele antropologie/Niet-westerse sociologie. Het stadsleven is ontzettend leuk maar ik koos er toch voor om terug te gaan naar Zeeuws Vlaanderen. Ik ben bijna 25 jaar werkzaam geweest als controller bij de Oosterbaan Groep (tegenwoordig Kotra Logistics) in Breskens.

In 2010 kregen mijn man en ik de kans een bedrijf over te nemen in wateropslag silo’s/tanks, Watersilo’s Groosman. Een nieuwe uitdaging die we met beide handen aangepakt hebben en een bedrijf waar we trots op mogen zijn!

Ik ben altijd actief geweest in het verenigingsleven. Ik heb meerdere bestuursfuncties gehad bij het Dorpsblad IJzendijke, de Ondernemersvereniging en de Dorpsraad van IJzendijke. Graag wil ik nu mijn sociaal-liberale steentje bijdragen aan de gemeentepolitiek.

Als nieuw raadslid wil ik mij graag inzetten en bijdragen aan veranderingen en verbeteringen voor de Gemeente Sluis en voor de regio. Ruimte en woningaanbod verdelen binnen de gemeente met faciliteiten die voor iedereen bereikbaar zijn. Maatwerk op het gebied van arbeid, wonen, recreëren onderwijs en mobiliteit door een integrale aanpak en transparant financieel beleid en bestuur voor de hele gemeente!

Ga terug naar de verkiezingspagina